ТУРЦИЈА ОДБИ ДА ГО ПРИФАТИ СОЧУВСТВОТО НА АМЕРИКА ПО БОМБАШКИОТ НАПАД: „Ја добивме пораката, знаеме од каде доаѓа координираниот напад“

Турција одби да прифати сочувство од Соединетите Американски Држави по терористичкиот напад во Истанбул, изјави министерот за внатрешни работи Сулејман Сојлу. „Знаеме од каде е координиран нападот. Ја добивме пораката … Продолжи со читање ТУРЦИЈА ОДБИ ДА ГО ПРИФАТИ СОЧУВСТВОТО НА АМЕРИКА ПО БОМБАШКИОТ НАПАД: „Ја добивме пораката, знаеме од каде доаѓа координираниот напад“