Убава на тета: Погледнете како изгледа внуката на Лепа Брена

Loading...

Лепа Брена отсекогаш важи за една од најатрактивните пејачки од нашите простори, а малкумина знаат дека нејзината внука Мајда Стојановиќ неверојатно потсетува на неа.
Мајда е ќерка на сестрата на Брена, Факета. Еднаш Мајда откри дека луѓето често и приоѓаат и кажуваат дека изгледа како Брена, не знаејќи дека таа всушност е нејзина тетка.

loading...