Убиство на летување на ова познато туристичко место во Црна Гора- уапсена жена

Loading...

Цргногорската полиција ја уапсила 61-годишната Д.Ж. државјанка на Казахстан во Бар поради сомнение дека го убила 61-годишниот И.Ш. државјанин на Кзахстан.
Од црногорската управа на полицијата соопштено е дека полицијата, постапувајќи по пријава на граѓани, излегла на лице место во присуство на државниот обвинител и извршила увид.


После обдукцијата, констатирано било дека смртта кај И.Ш. настапила на насилен начин.
-Со криминалистичка обработка полициските службеници дојдоа до сомнение дека Д.Ж. после кратка вербална и физичка пресметка, со употреба на ладно оружје му нанела повеќе убодни рани на оштетениот, после кои тој починал – додаваат од полицијата.

loading...