Ужас во Нов Белград: Жена се обидела да влезе во автобус, вратите се затвориле и ги откинале раката и ногата

Повозрасна жена на околу 70 години е повредена на автобуска постојка на аголот од улиците “Јуриј Гагарин“ и “д-р Иван Рибар“ во Белград додека се обидувала да влезе во автобус.
– Жената се обиде да влезе во автобусот, возачот ја затвори вратата и во таа прилика и се откинати десната рака и нога“, велат очевидци пред кои се одиграла несекојдневната немила сцена.
Повредената жена итно е префрлена на реанимација во Ургентниот центар во Белград.

Loading...