Уживаа во водата, но тогаш им се придружи неочекуван гостин: Спасувачот почна да пука

Loading...

Припадниците на американската крајбрежна стража, кои направија пауза и уживаа пливајќи покрај бродот, недалеку од брегот на Фиџи, примија непоканет гостин, ајкула.
Под нивните нозе започнал да кружи предатор долг три метри. Иако веројатно не би нападнал никого, ситуацијата била многу непријатна.
Припадник на крајбрежната стража, Американец, кој бил на бродот, се решил на очаен потег – пукал во ајкулата со автоматско оружје. Спасувачки чамец потоа пристигнал на местото за пливачите.

loading...