Уживајте додека можете! Повеќе нема да имаме шанса да ја јадеме оваа храна!?

Loading...

Просечна личност повеќе нема да може да купува некои од производите што денес се популарни затоа што ќе станат премногу ретки или скапи
Постојат тврдења и мислења дека просечен човек повеќе нема да може да купи некои од производите што денес се популарни затоа што ќе станат премногу ретки или скапи.


Веб-страницата „Bright Side“ известува дека во блиска иднина ќе живееме во помалку вкусен свет, доколку нешто не се промени нагло и драстично.
Тие направија список на 10 производи кои беа обележани како „храна во опасност“. Повеќето од нив имаат потенцијал да станат премногу оскудни за човечката раса во следните години. Пред да ја погледнете листата, кој производ најмногу би ви недостасувал?


10. Чоколадо
9. Чај
8. Мед
7. Ориз
6. Овошје од овоштарник
5. Јаворов сируп
4. Кафе
3. Пченица
2. Кикирики
1. Пиво

loading...