Умри ако не си здрав во главата: Дедо Тони со хит изјава против коронавирусот, излези надвор брате мили

Loading...

Вистинскиот миленик во Хрватска, но и во регионот Дедо Тони или со правилно име Таљат Селмани (83) овие денови е повторно хит откако уште во месец јануари го даде својот одговор за коронавирусот кој дотогаш го имаше само во Кина.
-Ако сакате да бидете здрави вежбајте секој ден, грипот не постои ако си во главата здрав, тврди тој.
Додава во врска со коронавирусот вели дека тоа е измислен грип само да се продаваат лекови.
-Кој знае што измислија Кинезите. Нема болест ако си здрав во главата, додека тој.
Целата хит изјава погледнете ја во продолжение:

loading...