Урнебесно видео: Бегството на Груевски

Loading...

Дефинитивно едно од појаките видео околу целава призон-брејк ситуација која врти деновиве по социјалните мрежи,овој твитер акаунт го сподели саркастичното видео каде што човек ја преминува контролата од полицајците на покривот на комбето,и остана не приметен каква легенда сигурно и груевски го направил истото:

loading...