Урош и Синди во љубовна врска?!

Loading...

Емоции пламнаа помеѓу Урош Цертиќ и Ивана Стаменковиќ, дознава “Курир”, кои ги улови на крајот на реалното шоу како се држат за раце, се прегрнуваат, мазат, па дури и делат една цигара.
Сите ние гледавме како Урош во куќата симулира секс со Ава Карабатиќ, а потоа се префрли на Сораја, откако излезе од куќата тој зборуваше само за неа, не го симнува качкетот кој таа му го поклони, но се чини дека прејде и на трета.
“Тие се секогаш заедно, и тоа ќе прерасне во љубов, иако Синди малку кочи, поради лошото искуство со екс-сопругот”, вели извор близок на новата двојка.Емоции пламнаа помеѓу Урош Цертиќ и Ивана Стаменковиќ, дознава “Курир”, кои ги улови на крајот на реалното шоу како се

loading...