Успешно заврши државниот карантин за првите 160 македонски граѓани

Успешно заврши државниот карантин за првите 160 македонски граѓани Владата информираше дека денеска успешно завршува државниот карантин за 160 македонски граѓани, кои поминаа 14 дена во строги безбедносно-здравствени услови во … Продолжи со читање Успешно заврши државниот карантин за првите 160 македонски граѓани