Утре без струја дел од населбите Маџари и Ченто

Loading...

Без струја од 5:30 до 6:30 како и од 14 до 15 часот утре ќе останат корисниците од Ф-ка МЗТ, „Караорман“, населбата Маџари и населбата М.А.Ченто.
Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот со електрична енергија е поради планирани технички зафати во електро-системот во Град Скопје.

loading...