Утре село Усје ќе остане без вода

Loading...

Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје за утре од 09:00 часот најави прекин на водоснабдување за корисниците од село Усје во општина Кисела Вода. Прекинот ќе трае до отстранување на дефектот од страна на екипите на АД „Водовод”.
Причина за прекинот е интервенција на два улични дефекта Ф-150 мм. на улица 1 и улица 5 во село Усје.

 

loading...