Утре струја ќе нема во делови од општина Сарај и Кисела Вода

Loading...

Поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа без струја утре од 10 до 11 часот ќе бидат корисниците од улица “4″ во село Сарај и од селата Арнакија, Семениште, Буковиќ, Ласкарци, Раовиќ и Чајлане во општина Сарај.
Прекин на снабдувањето со струја утре од 10:30 до 13:30 часот ќе има и кај дел од корисниците на бул. “Борис Трајковски” бр.60 , и објектите во близина на бр.60 во општина Кисела Вода.

loading...