Ученичка го прободела професорот на голем одмор

Ученичка од седмоо оделение од основно училиште во Врање  со остар предмет го прободела професорот, откако дознала дека ќе има единица по историја. По тој предмет предавал професорот кој го прободела. Тој и кажал на часот дека мора повеќе да учи, за да нема единица. Тоа многу ја изнервирало ученичката и таа започнала вербално да го напаѓа.
Инцидентот кога таа се обидела со остар предмет да му нанесе повреди се случил на големиот одмор.
Потоа од училиштето веднаш  е повикана брза помош, професорот бил со сериозни повреди и имал обилно крварење. Но поради сериозноста на повредите веднаш го пренеле со приватно возило во болницата, воопшто не чекале да пристигне брзата помош.
Случајот се уште се расветлува, а професорот не сака ништо да зборува за медиумите.
 Ученичка од седмоо оделение од основно училиште во Врање  со остар предмет го прободела професорот, откако дознал

Пронајдете не на следниве мрежи: