Уште вакво нешто не видовме: Среде епидемија измислија “корона маникир“

Loading...

Сме виделе многу луди трендови за убавина на Инстаграм изминатите години, како што се ѓаволски усни или вештачки солзи, но трендот што сега ги преплави социјалните мрежи е најлудиот досега.
Маникирот, инспириран од коронавирусот станаа вирален хит и навистина е изненадувачки колку луѓе решија да ја одбележат пандемијата на ноктите.
Од натписот КОВИД-19, преку слики на вирусот, до нокти со маски и тоалетна хартија – ова се некои од најкреативните модели на маникир на Инстаграм.

loading...