Уште еден порно филм од Кардашијан ?!

Loading...

Изгледа дека јаболкото не паѓа подалеку од стеблото, барем кога станува збор за семејството Кардашијан. Всушност Крис  Јанер, мајка на популарните Ким, Кортни и Клое наводно снимила порно филм.

Оваа вест ја објави познатиот блогер Перез Хилтон, повикувајќи се на извор близок до семејството Кардашијан. Филмот е веќе практично спремен за дистрибуција, само што сопственикот го чека вистинскиот момент , поготово сега кога славата на семејството е на врвот. Но, сепак се поставува прашањето со кој Крис го снимила филмот?
Наводно, станува збор за Тод Ватермен , поранешен фудбалер и познат холивудски аниматор со кој Крис имала афера во 1980 година. Ова  по изгледа е последната шанса за бракот на Крис и нејзиниот сопруг Брус, кој како што многу тврдат веќе одамна виси на конец.Изгледа дека јаболкото не паѓа подалеку од стеблото, барем кога станува збор за семејството Кардашијан. Всушност Крис

loading...