Уште еден силен земјотрес ја стресе Албанија

Точно во 9 часот земјотрес со јачина од околу 5 степени ја тресеше Албанија. Потресот повторно се случил во близина на Корча.
Утрово ова е четврти земјотрес по ред кој предизвика вознемиренст кај граѓаните. Првиот земјотрес беше во 6 часот и 26 минути со јачина од 5 степени.

 

Loading...