Уште еден тв спот за третата сезона на Game of Thrones

Loading...

HBO денеска го објави новиот ТВ спот за третата сезона на популарната серија Game of Thrones, со наслов “The War Has Just Begun!“. Серијата која се здоби со огромна популарност е базирана на популарните книги на Џорџ Р.Р. Мартин, и ја прати борбата на седум благородни фамилии за контрола на митската земја Вестерос.

Третата сезона е снимана на локации во Хрватска, Малта, Мароко, Исланд и Северна Ирска. Во главните улоги се појавуваат Лина Хедли, Питер Динклиџ, Емилија Кларк, Кит Харингтон, Софи Тарнер и Иан Глен. Креатори на серијата се Дејвид Бениоф и Д.Б. Вајс. Премиерата на третата сезона е на каналот HBO, на 31-ви март. HBO денеска го објави новиот ТВ спот за третата сезона на популарната серија Game of Thrones, со наслов “The War

loading...