Уште една загатка која ги полуди сите: Каква боја се овие папучи?

Loading...

Пред неколку ходини хит на Интернет беше фустанот за чија боја се водеа жестоки дебати на социјалните мрежи.


Сега, зборуваме за овие папучи. Погледнете и одговорете: Каква боја се тие?

Некои велат златно и бело, други сино и сиво, трети велат дека на нив има сосема други бои.
Опциите се: црно-сино, бело-златно, сино-кафено, златно-сино….

loading...