Уште само за дознам…

Уште само да дознам… кој го претепа Миле Китич и кај исчезна шоферот на Шабан Шаулич и легнувам.

Расположени сте лајт, за зезање и смеење, повелете на линкот ВИЦОВИ ПУЛС24
Тоа ќе ви биде КВАЛИТЕТНО ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ.

Loading...