Фатална прилепчанка – велемајстор за празнење на сметки

Loading...

Фатална прилепчанка – велемајстор за празнење на сметки

Наголемо се раскажува за оваа жена која се зближува со мажи од кои потоа собира пари, на начин кој е во најмала рака блиску до криминал. Имено, таа се зближика пред година ипол со Цветан Крстески од Прилеп. Тој не знаел дека таа веќе има кривични пријави за кражба.

Многу скоро тие започнале заеднички живот. За да пред некој месец таа му ја испразни сметката. Се работи за 1.600.000 денари. Веројатно негова животна заштеда. Цветан дознал откако отишол во банка да извади пари. На сметката имал само уште 1000 денари. „Фаталната прилепчанка“ за која никој сеуште не го соопштува идентитетот, си признала дека ги извадиле парите.

Потоа почнале кавгите. И за месец, два таа си заминала. Со неа и парите.

Познат е уште еден случај со оваа жена. Овој пат, претходно, се работи за скопјенац. Него го олеснила за 180.000 денари.

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...