Фатени за рака се фрлиле под воз

Девојката Чарлиг Дисбри(15) и момчето Мерт Кароглан (18) од Велика Британија заедно се одлучиле да извршат самоубиство, тоа го направиле скокајќи под воз.
Истражителите пронашле проштална порака од тинејџерите, но засега не се открива што има во неа. Локалните медиуми јавуваат дека момчето и девојката заедно сакале да бидат успешни музичари и дека навистина биле талентирани.
Нивните познаници велат дека момчето и девојката биле само пријатели.
Причините за несреќата сеуште не се познати.Девојката Чарлиг Дисбри(15) и момчето Мерт Кароглан (18) од Велика Британија заедно се одлучиле да извршат самоубиство

Пронајдете не на следниве мрежи: