Фатиме Фетаи како Цеца?

Loading...

Статус на Иванка Ина Василевска, член на Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ:
“Срам ми е што дишам ист воздух со мизерии како Фатиме и Кацарска. Животните имаат повеќе осет за правда од овие марионети. Да осудиш без докази, да газиш на судење и покрај очигледните спротивни тврдења на сведоците кои си ги довлечкал на суд и да осудиш шест години, додека новиот ментор ти се возика во дотичниот мерцедес е бурлеска.
А мори Фатиме, простачке од рангот на Цеца и Драгана Мирковиќ, кај ќе ти оди душата, кој ти даде тебе диплома, сраму еден. И ти Кацарска, кому отплаќаш за службата на претходните ментори?
Мислите ли вие со главите, што ќе биде кога нема да им требате на хунтата и странските нарачатели??? Како легнувате, како станувате… од такви како вас, нема ЕУ!”

loading...