Фаќање крст во Албанија со ќутеци, со сите нишани (видео)

Некогаш не е најбитно кој го фатил крстот туку кој на кого му зденал бокс. За жал и ова го има. Погледнете сами во видеово. Малку им беше меѓу себе па се залетаа и од публиката да се замешаат…

Festa e kapjes së kryqit kthehet në sherr mes të rinjve në Berat. Pamjet:ReportTV

Gepostet von Presheva.com am Sonntag, 6. Januar 2019