Фениксот Карлеуша му ја затвори устата на Врањеш – за секогаш?

Loading...
Jelena Karleuša
Пејачката Јелена Карлеуша замина на патување со сопругот и ќерките Атина и Ника.
Иако Душко сам замина во Дубаи, сепак, иако со задоцнување му се придружи и сопругата Јелена, известува “Ало“. Таа секојдневно објавува фотографии и видеа на кои како среќно семејство сите заедно се дружат и се радуваат, па така може да се види како Душко со ќерките ужива во морето додека ги заплискуваат огромни бранови. 
Jelena Karleuša

Впрочем егзотично патување и не може да изгледа поинаку, вистинско уживање-нема збор.

Jelena Karleuša

 

loading...