Фетиш му се барбики: Циги е најпознатиот хрватски инфлуенсер

Loading...

Невен Цигановиќ е најпознатиот хрватски инфлуенсер. Тој има илјадници обожаватели на Инстаграм а тој секојдневно објавува нови фотографии. Циги, како што го викаат има 47 години и еден фетиш-а тоа се барбики.


Со нив спие во креветот а пак омилена боја му е розевата.
Кога ќе ме прашаат со колку жени спиеш, јас им велам барем со стои секоја вечер-вели Циги мислејќи на омилените кукли.

loading...