Фејсбук со нова апликација

Loading...

Новата апликација на Фејсбук „Графиконско пребарување“ стартува денес.
„Graph Search“, ќе овозможи корисниците да пребаруваат детални информации за луѓе, интереси, фотографии или места. Опцијата ќе им помогне на корисниците полесно да ги најдат своите пријатели од иста група или професија.
Корисниците ќе може да бараат пријатели кои живеат во некоја одредена земја или град, и се фанови на некоја одредена група, па така полeсно и побрзо ќе се врши селекција и пребарувањето ќе биде многу брзо.
Опцијата за пребарување засега ќе биде достапна само за веб-страната, но Фејсбук тимот работи апликацијата да стане достапна и на телефон.
 Новата апликација на Фејсбук „Графиконско пребарување“ стартув

loading...
Loading...