Филипче: Вие сте на одмор, но вирусот не е

Loading...

ИЗБЕГНУВАЈ СОБИРАЊЕ ВО ГОЛЕМИ ГРУПИ, НОСИ МАСКА, ЗА ДА ГО ЗАШТИТИМЕ НАШЕТО ЗДРАВЈЕ, НО И ЗДРАВЈЕТО НА НАШИТЕ НАЈБЛИСКИ. ДА ГИ ПОЧИТУВАМЕ МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА ОД КОВИД-19, ЗАТОА ШТО ЈАВНОТО ЗДРАВЈЕ Е ЗАЕДНИЧКА ОДГОВОРНОСТ, НАПИША ФИЛИПЧЕ.

loading...