Филипче: Влегуваме во најтешката фаза, секој еден да се однесува одговорно (видео)

Филипче: Влегуваме во најтешката фаза, секој еден да се однесува одговорно Министерот за здравство Венко Филипче на редовната прес-конференција информираше за состојбата со коронавирусот во земјата. Во однос на бројката … Продолжи со читање Филипче: Влегуваме во најтешката фаза, секој еден да се однесува одговорно (видео)