Филипче најави за идната недела 500.000 маски и 20.000 тестови

Како донација треба да пристигнат и 500.000 маски и 20.000 тестови, реагенси за тестирање на коронавирусот. Следниве денови ќе добиеме дефинитивен одговор и од Амбасадата на Кина, од која побаравме донација … Продолжи со читање Филипче најави за идната недела 500.000 маски и 20.000 тестови