Филипче: Нема потреба од продолжување на вонредната состојба

Филипче: Нема потреба од продолжување на вонредната состојба Пред малку на прес конференција Министерот за здравство рече дека не е потребно продолжување на вонредната состојба. Одговарајќи на новинарско прашање Филипче … Продолжи со читање Филипче: Нема потреба од продолжување на вонредната состојба