Филип е новото момче на Елена Ристеска (ВИДЕО)

Loading...

Иако Елена Ристеска се труди колку што е можно приватниот живот да го чува само за себе естрадниот магазин “Бекстејџ“ го откри идентитетот на нејзиното ново момче. Наводно тие се заедно неколку месеци, ги гледаат заедно и толку. А, да, Филип, тоа е новата љубов на Елена.

loading...