Филип Петровски: Да излеземе на дуел за членовите да знаат кого бираат!

Loading...

Почитувани,
Во контекст на престојниот конгрес, а се со цел транспарентно преставување пред македонската јавност заради решавањето на стратешките прашања кои ќе следат, а во Америка како постојана пракса и култура за јавно соочување помеѓу кандидатите, предлагам во било која телевизија да ги судриме концептите со мојот против кандидат/кандидати..
Јас прифаќам,
Чекам повратен одговор од било кој медиум, уредник или противкандидат..
Вива ВМРО

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...