д-р Филип Петровски со порака до Груевски, го повика да застане отворено зад него!

На својот фејсбук профил Филип Петровски попладнево му се обрати на Груевски. Еве го интегрално статусот:
Го повикувам Груевски јавно да застане зад мојата кандидатура за Претседател на Република Македонија. После се негова негација би бил кандидат на ДПМНЕ од СОРОС кој е во роднински врски со Мицковски. Ајде Груевски осмели се и исправи ја твојата неправда кон мене од Валандовскиот Конгрес.

Повеќе за активностите на д-р Филип Петровски прочитајте тука