Филип Петровски утре со емисија ВО ЦЕНТАР – како Милошоски стана од пробугарски трибун најантички МАКЕДОНЕЦ?

Филип Петровски утре со емисија ВО ЦЕНТАР – како Милошоски стана од пробугарски трибун најантички МАКЕДОНЕЦ? Според најавата која беше објавена на неговиот Фејсбук профил, утре вечер следува емисија ВО … Продолжи со читање Филип Петровски утре со емисија ВО ЦЕНТАР – како Милошоски стана од пробугарски трибун најантички МАКЕДОНЕЦ?