„Фичо“ вредно 80.000 евра

Loading...

Дали би сакале да поседувате Fiat 500, модификуван за на плажа, со тушеви, фрижидер со шампајн и фурнир кој можете да го сретнете само кај луксузните јахти?

Каков и да е вашиот одговор, сигурни сме дека ова модификувано „Фичо“ ќе ви се допадне. Автомобилот е претставен во 2008 година, додека пак сега е освежен, пред се со нови технолошки додатоци како што е екранот осетлив на допир и слично.                  

Сопственикот на овој модел е американецот Берт Џуик, на кој му беа потребни 2000 часа работа и 80.000 евра за да го модификува овој автомобил. Автомобилот остана без  врати, кои се заменети на оригинален начин, со два екрани осетливи на допир.

Дали навистина толку вреди, оставаме на вас да процените но, сигурни сме дека ќе привлече многу погледи каде и да се појави.Дали би сакале да поседувате Fiat 500, модификуван за на плажа, со тушеви, фрижидер со

loading...