Фото:Бијонсе повторно трудна?!

Loading...

Во текот на нејзината турнеја, одекна вест дека поп дивата е бремена. Бијонсе слатко се смееше на таквите коментари, но во ниту еден момент не демантираше, ниту пак ги потврди озборувањата.
Повеќе на ТЗМ.МКВо текот на нејзината турнеја, одекна вест дека поп дивата е бремена. Бијонсе слатко

loading...
Loading...