Фотографии од свадби за време на карантин

Loading...

Свадбите се света работа и никој не се осмелува да ги уништи. Ниту лошото време, па дури ни вашиот намуртен свекор.
Карантинот оваа година проба да уништи многу свадби. Нема бакнување ниту многу гости, но некои луѓе сепак решиле да направат прослави и да не му дозволат на карантинот да го уништи нивниот среќен ден.
1. Наместо свадба, тие прославиле вака


2. Свадба забележана од балконот


3. Свадба за време на карантин со фотографии од гостите


4. Свадба во својот дом со стар костим, одлична фризура и маникир направени од мајката и сестрата


5. Свадба во болница


6. Виртуелна свадба со најблиските

loading...