Фотографии што докажуваат дека децата секогаш ќе прават што сакаат

Loading...

Децата се навистина слатки, но кога нема некој возрасен да ги надгледува, на виделина излегува нивната немирна страна. Тие се трансформираат во непознати суштества и прават што било што ќе им падне на ум. Фотографиите во продолжение ќе ви покажат на што сè се способни децата.
1. „Првото кампување на ќерката. Еве како ме буди во 6 часот наутро“


2. Последен обид


3. Еден за содржина, пет за креативност


4. Детски лаптоп


5. „Втора недела откако останав дома за син ми“


6. Убавините на родителството…

„Реакцијата на Ендру кога не му дозволив да ја лиже целата количка“


7. „Влегов во тоалетот и го начекав како ја чисти нашата книга“

loading...