Фото:Како и се одмаздил на девојката што го изневерувала

Тату мајсторот Рајан Фитзгералд веќе долго време се занимавал со изработување на тетоважи. Тој бил во врска со девојка по име Роси која го изневерувала со неговиот најдобар пријател долго време. Тој извесно време знаел за неверството но се правел дека се е во ред, а сепак во својата глава имал план за одмазда.
Па откако таа му дозволила, односно побарала од него да и направи тетоважа на нејзиниот грб,погледнете што се случило.
Тату мајсторот Рајан Фитзгералд веќе долго време се занимавал со изработување на тетоважи. Тој бил во врска со девојка

Пронајдете не на следниве мрежи: