Фото: Ава во „сендвич“ со близнаците

Loading...

Станарите во куќата на Големиот брат се забавуваа на журка на која сосема се опуштија.

По забавата, која ја освоија како награда, а која им ја дозволи синоќа Големиот брат, синоќа во куќата секој се забавуваше на свој начин. Алкохолот го направи своето, па кога започна музиката, Ава Карабатиќ заигра заедно со близнаците Жељко и Жарко, кои ја опколија старлетата. Се чини дека Ава не се жалеше, туку напротив уживаше во овој танц.Станарите во куќата на Големиот брат се забавуваа на журка на која сосема се опуштија.

loading...