Фото: Бабата на Карло Бос се гордее со него

Loading...

Познатиот македонски порно актер Карло Бос на својот Фејсбук профил споделил фотографија со неговата баба.
Можеме да заклучиме дека баба Рајна е горда на Карло, а исто така и на нејзиниот друг внук Стефан Гром. 

фото: sky.mkПознатиот македонски порно актер Карло Бос на својот Фејсбук профил споделил фотографија со неговата баба.

loading...
Loading...