Фото: Вакви тетоважи треба да се забранат!

Трендот на тетовирање ја зафати речиси цела популација, но некои луѓе, токму поради нивните тетоважи се предмет на потсмев. Кој го „зезнала“ девојката, а кој тату мајсторот!
Погледнете ги овие две фотографии и запомнете како НЕ ТРЕБА да се истетовирате!

 Трендот на тетовирање ја зафати речиси цела популација, но некои луѓе, токму поради нивните тетоважи се предмет на пот

Пронајдете не на следниве мрежи: