Фото: Гаги Џогани си бара жена преку „Фејсбук“

Loading...

Познатиот танчер Газменд Џогај, односно Гаги Џогани Гаги наводно има проблеми за пари, а љубовта му оди на удолница.Гаги кој од Анабела се разведе во 2009 година распишал оглас преку „Фејсбук“ во кој бара сопруга.
Познатиот танчер Газменд Џогај, односно Гаги Џогани Гаги наводно има проблеми за пари, а љубовта му оди на удолница. По Анабела тој беше во врска со неколку девојки но очигледно одлучил посериозно да се позанимава со тоа, па се фатил на работа.
Погледнете за што станува збор на: ТЗМ.МКГаги кој од Анабела се разведе во 2009 година распишал оглас преку „Фејсбук“ во кој бара сопруга.

loading...
Loading...