Фото: Гаќичките на Николина Пишек

Loading...

Отсекогаш атрактивната Николина Пишек знаела како да ни го привлече вниманието.
Ја паметиме по присуството на сите настани поврзани со мода и убавина, а на последниот организиран од позната модна агенција, Николина блескала во кратко и тесно фустанче кое открива многу, а открило и малку повеќе од потребното. 
Отсекогаш атрактивната Николина Пишек знаела како да ни го привлече вниманието.
Ј

loading...
Loading...