Фото: Гневна девојка го закопала жив, но тој успеал да се спаси

Loading...

 Девојката му пришла на момчето додека спиело и притоа го нападнала со мотика, за на крај да го закопа во дворот мислејќи дека е мртов. По 17 часа поминати под земја момчето успеало да се ослободи и да отиде да побара помош.
37-годишниот Жоси Роберто Периера успеал да отиде до полициската станица со цел да го пријави злочинот, но полицијата открила 14 години стар налог за притворување на Жоси. Поради сомнеж за самоубиство, тој бил веднаш притворен.
Додека неговата девојка е во бегство, тој се наоѓа во питвор, чекајќи го судењето.
Неговата девојка го тепала со мотика и го завиткала во чаршафи, за на крај да го закопа во дупка длабока еден метар. Откога се освестил, сфатил дека е закопан, но лицето не му било покриено со земја и затоа можел да дише.
Кога се ослободил отишол во полиција и ги довел полицајците на местот на злосторството и им го објаснил инцидентот.  Девојката му пришла на момчето додека спиело и притоа го нападнала со мотика, за на крај да го закопа во дворот

loading...