Фото: Гоца Тржан разголена за Плејбој

Loading...

Пејачката Гоца Тржан разголена позираше за потребите на фотосесијата на списанието за мажи Плејбој. Таа вели дека била во големи дилеми дали да ја прифати оваа понуда, но на крајот сепак ја убедиле дека фотографиите нема да ја поминат границата на добриот вкус и одлучила да прифати.

Како што пишуваат српските медиуми, пејачката добила хонорар од 5000 евра за фотографирањето. Покрај Гоца за истото списание се разголе и виолинистката Тијана Милошевиќ, за која се зборува дека хонорарот и бил 3000 евра, а нејзиниот услов бил фотографиите да бидат уметнички.

„Јас сум авангарден тип на жена и се согласив да се фотографирам бидејќи суштината е уметничката црта. Не ме привлекуваат ниту машки ниту женски голи тела и не носам епитет на пејачка, танчерка или старлета“, вели Тијана.

Пејачката Гоца Тржан разголена позираше за потребите на фотосесијата на списанието за мажи Плејбој. Таа вели дека била

loading...