ФОТО: Дали ова е најлошата мајка на светот?

Loading...

Мајките кои навистина немаат поим за одгледувањето на нивните деца, а очигледно немаат ни здрав разум, се предмет на многу дискусии и негодувања. Еве пример на една мајка која дефинитивно не го заслужува тој епитет и е лош пример за нејзината ќеркичка.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
Мајките кои навистина немаат поим за одгледувањето на нивните деца, а очигледно немаат ни здрав разум, се предмет на м

loading...