Фото: Добитен тикет со 15 натпревари

Добитен тикет со 15 натпревари уплатен за 360 ден со добивка од 300.000. Ваков добитен тикет многу ретко се гледа во Македонија.Овој пат среќниот добитник е од с.Брвеница во близина на Тетово.
Добитен тикет со 15 натпревари уплатен за 360 ден со добивка од 300.000. Ваков добитен тикет многу ретко се гледа во Македонија.Овој пат среќниот д

Пронајдете не на следниве мрежи: