Фото: Еве како изгледа планот за сцената на концертот на Дивата ЈК

Популарната Дива – Јелена Карлеуша на големо го најавува својот концерт кој треба да се одржи на 15.06.2013 година, во Ушче, Београд. За сите оние кои сакаат да бидат присутни на овој настан, ние ви го нудиме планот за тоа како ќе изгледа сцената на која таа ќе настапува. Погледнете каде би биле сместени доколку отидете на нејзиниот концерт.
Популарната Дива – Јелена Карлеуша на големо го најавува својот концерт кој треба да се одржи на 15.06.2013 година, во

Пронајдете не на следниве мрежи: